Indruk maken

Vergaderruimtes

Een kennismaking met een potentiële klant, een brainstormsessie organiseren of een kick-ass presentatie geven. Dat doe je het beste in een fijne vergaderruimte. Bij ons vindt je er twee. Beiden zijn voorzien van comfortabele stoelen, een grote tafel, een scherm en uiteraard koffie en thee.

Een kennismaking, brainstormsessie of presentatie geef je het beste in een fijne vergaderruimte. Wij hebben er twee beschikbaar die je eenvoudig vooraf boekt.

Reserveer een vergaderruimte
Grote vergaderruimte

Morgenzon

In onze grote vergaderruimte is plek voor zes personen. Er hangt een scherm aan de muur om te presenteren en als je extra zaken nodig hebt als een flipover dan zijn die los bij te boeken. Waar de vergaderruimte haar naam aan te danken heeft? Zuid-Afrika! Morgenzon namelijk een plaats in de gemeente Lekwa, Zuid-Afrika.

De vergaderruimte voor ’n paar uurtjes reserveren? Dat kan hier.

Vergaderruimte reserveren
Wist je dat...
Er een regel van 7 bestaat?

Jazeker, die regel gaat erover dat je een vergadering het beste met maximaal zeven personen kunt houden. Onze hersenen kunnen namelijk maar een bepaalde hoeveelheid informatie in één keer verwerken en daar vervolgens snel op reageren. In een onderzoek uit 1956 van George A. Miller blijkt dat mensen op een bepaald moment slechts zeven objecten in hun korte termijn geheugen kunnen bewaren. The more you know…

Ontvang jouw gasten in een professionele ruimte

Dag in dag uit ben je keihard aan het werk. Je beantwoordt telefoontjes, werkt voorstellen uit, zet fantastische opdrachten neer en handelt tussendoor de nodige emails af. Tot dat het tijd is om te vergaderen. Dan wil je geen afleiding. Je wilt ongestoord in een rustige, professionele ruimte jouw gasten ontvangen. Snappen we. Daarom bieden we twee luxe ruimtes aan die jij van te voren kunt boeken. Handig!

Vergaderruimte reserveren
Kleine vergaderruimte

De rust

De kleine vergaderruimte telt vier plekken. In het midden van deze vergaderruimte vind je een ronde tafel en aan de muur hangt een beeldscherm om op te presenteren. Het uitzicht op de weilanden in Veghel biedt dé basis voor een interessante meeting. Ook deze vergaderruimte dankt haar naam aan een plaats in Zuid Afrika. De Rust is een dorp met 3566 inwoners en bevindt zich in de regio West-Kaap in het district Tuinroute.

De vergaderruimte voor ’n paar uurtjes reserveren? Dat kan hier.

Vergaderruimte reserveren
Whatsapp