Hulp bij administratie

Ondernemen

We hebben er allemaal mee te maken: administratie. En wat kan het een uitdaging zijn om alles goed te regelen. Inkomstenbelasting, BTW aangifte, subsidies, belastingvoordelen, sparen… Dat je af en toe de weg kwijtraakt is niet gek. Wil jij hulp bij je administratie? Dan staan onze ervaren ondernemers voor je klaar. Ze kijken met je mee en geven je tips.

Je administratie regelen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker als je net ondernemer bent! Bij Workspace Veghel staan ervaren ondernemers klaar om je te helpen.

Community | Workspace Veghel
Orde in de chaos

Administratie

Als je voor een werkgever werkt, regelt die waar je nu zelf voor moet zorgen. Wisselende inkomsten, BTW aangiftes, facturen. You name it. Om orde in de chaos te scheppen of juist om meteen een goede basis te bouwen, staan onze ondernemers voor je klaar. Zodra je co-working member bent, kun je direct een afspraak inplannen.

Co-working member worden
Wij bieden hulp bij
  • Jouw zakelijke administratie. Zodat je overzicht over je financiële situatie houdt en nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Het voorbereiden op ziekte en arbeidsongeschiktheid. Want wat gebeurt er als je een inkomsten terugval krijgt? Als ZZP'er is dit niet automatisch voor je geregeld.
  • Subsidies en (belasting)voordelen. Er zijn als freelancer verschillende mogelijkheden. Denk aan de gemeente die iets voor je kan betekenen.

Meer klanten binnenhalen

Niet alleen administratie is aan de orde van de dag. Ook acquisitie is iets waar freelancers zich mee bezighouden. Daarom voorzien onze ervaren ondernemers je ook graag van tips hoe je dát het beste aanpakt. Van een social media propositie tot netwerken en alles daaromheen.

Co-working member worden
Whatsapp