Join us

Een community vol jonge ondernemers

Sparren, samenwerken, inspiratie opdoen… Je doet het allemaal in onze community! Neem je een abonnement bij ons, dan hoor je er automatisch bij. De voordelen? Gratis deelnemen aan al onze evenementen en toegang tot flexplekken en vergaderruimtes.

Samenwerken, sparren en inspiratie opdoen… Dat doe je in onze community. Neem je een abonnement? Dan ben je automatisch lid.

Ik wil bij de community
Onze community

De kracht van samenwerken en netwerken

Waar traditionele bedrijven vaak streven naar maximale winstgevendheid, geloven veel jonge ondernemers in de kracht van samenwerken en netwerken. Laat dat nou net zijn wat we in onze community doen. We delen al onze kennis en ervaringen over ondernemerschap met elkaar. Denk aan het maken van een businessplan, marketingstrategieën, het opstarten van een bedrijf en de financiering daarvan. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De grootste voordelen? Je overwint obstakels (samen) en bouwt een netwerk op waar je voor altijd profijt van hebt.

Lid worden van de community

Deelnemen aan toffe evenementen

Tijdens onze evenementen ontmoet je een heleboel andere jonge ondernemers. Er staat een hapje en drankje klaar, plus er is ruimte om met elkaar te kletsen. De sprekers die aanwezig zijn, zijn in de meeste gevallen ervaren ondernemers. Zij delen al hun waardevolle tips en tricks met jou. Geloof ons, je wilt geen enkel evenement missen.

Alle evenementen bekijken
Hoor het van een ander

Een community vol collega's

“Als freelancer wilde ik graag met andere jonge ondernemers sparren. Bij Workspace Veghel komen veel verschillende mensen over de vloer. Dat maakt het concept super uniek. Je leert echt van elkaar.”

Marlon van Kessel
Freelance Graphic & Digital Designer

“Een tijd geleden ontstond het plan om Workspace Veghel op te zetten. Het is ontzettend tof om te zien dat alles nu werkelijkheid is en dat het echt een broedplek van creativiteit is geworden.”

Jochem Dominicus
Eigenaar Workspace Veghel

"Het concept van Workspace Veghel is super, zeker in combinatie met de locatie. Als freelancer is het fijn om met andere ondernemers te kunnen netwerken en elkaar te kunnen helpen."

Lauren de Jong
Grafisch designer

FAQ

Heb je een vraag? Dan is de kans groot dat het antwoord al in dit rijtje staat. Zo niet? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen we je verder.

Contact opnemen
Zeker! Je mag een dagje proberen om te kijken of je het wat vindt. Gratis en voor niks. Stuur hiervoor een berichtje naar Marlon.
Graag. Dit kan door een bericht te sturen naar Marlon. Laat haar weten welke dag en welk moment je wilt komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten zodat je zeker bent van een plekje op dagen dat je wilt komen.
Uiteraard! Je kunt kiezen om één dagje te komen, daar betaal je € 25,- euro voor. Hier zit geen abonnement aan verbonden. Wil je liever wat vaker komen? Dan zijn er twee abonnementen. Allereerst het co-working member abonnement van € 90,- per maand en het premium abonnement van € 325,-. Op onze homepage staat uitgebreide informatie over de abonnementsvormen.
De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien! Er is een extra scherm, ergonomische stoel en snel internet. In de rest van het kantoor vind je een grote lunchtafel, tafelvoetbaltafel en een koffiecorner.
Per dag betaal je € 25,- voor een werkplek. Behalve als je een abonnement aanschaft. Je profiteert dan niet alleen van een fijne werkplek maar ook nog van andere voordelen. Denk hierbij aan een postadres, toegang tot de vergaderruimtes en gratis toegang tot events.
Whatsapp