Netwerken, verbinden en inspireren

Flexplekken

Toe aan een inspirerende werkomgeving? Effe wat anders dan de keukentafel of je thuiskantoor? Ga dan voor één van de 16 flexplekken bij Workspace Veghel.

Toe aan een inspirerende werkomgeving? Ga dan voor één van onze 16 flexplekken.

Reserveer een flexplek
Community | Workspace Veghel
Leven in de brouwerij!

Een werkplek van alle gemakken voorzien

Als freelancer herken je het vast wel… Je werkt bijna altijd vanuit dezelfde plek, met hetzelfde uitzicht. Collega’s heb je niet. Zo af en toe werk je in een koffietentje of heb je een meeting op locatie, maar daar is het wel mee gezegd. En hoewel je het freelanceleven geweldig vindt, is soms een beetje bedrijvigheid om je heen wel fijn. Een flexplek is de oplossing. Elke werkplek is van alle gemakken voorzien. Denk aan een extra scherm, razendsnel internet en een fijne ergonomische stoel. Uiteraard zijn er liters levenselixer a.k.a. koffie aanwezig.

Doe mij 'n gratis proefdag!
Abonnement

Kies het pakket dat bij je past

Wist je dat...
Alle ruimtes een Zuid-Afrikaanse naam hebben?

Dat is niet voor niets. Eén van de medeoprichters van Workspace Veghel is zijn hart verloren aan Zuid-Afrika. Dat uit zich niet alleen in heel veel tripjes naar Zuid-Afrika, maar ook het goede doel Bambanani. De benamingen van onze ruimtes zijn een ode aan het prachtige land.

Plattegrond

Zo ziet dat eruit

Als freelancer of jonge ondernemer ben je de hele dag met van alles in de weer. Toffe projecten, je bedrijf groter maken, opdrachten binnenharken. You name it! Al die dingen doe je het beste in een creatieve omgeving, toch? Op een plek waar je inspiratie opdoet en andere ondernemers ontmoet. Zoals je ziet hebben wij volop ruimte voor jou. Er zijn 16 werkplekken, twee vergaderruimtes, een koffiecorner, lunchtafel en tafelvoetbaltafel.

Hoor het van een ander

Een community vol collega's

“Een tijd geleden ontstond het plan om Workspace Veghel op te zetten. Het is ontzettend tof om te zien dat alles nu werkelijkheid is en dat het echt een broedplek van creativiteit is geworden.”

Jochem Dominicus
Eigenaar Workspace Veghel

"Het concept van Workspace Veghel is super, zeker in combinatie met de locatie. Als freelancer is het fijn om met andere ondernemers te kunnen netwerken en elkaar te kunnen helpen."

Lauren de Jong
Grafisch designer

“Als freelancer wilde ik graag met andere jonge ondernemers sparren. Bij Workspace Veghel komen veel verschillende mensen over de vloer. Dat maakt het concept super uniek. Je leert echt van elkaar.”

Marlon van Kessel
Freelance Graphic & Digital Designer

Netwerkborrels en vrijmibo's

Bij een fijne werkplek blijft het niet. Elke vrijdag is er een vrijmibo om met je ‘collega’s’ nog even na te kletsen. Daarnaast organiseren we elke maand een netwerkborrel met interessante spreker. In de meeste gevallen komt er een inspirerende ondernemer die al wat langer in het vakgebied zit. Die ondernemer vertelt jou alles over het ondernemerschap, deelt ervaringen, geeft tips en tricks en beantwoordt vragen waarmee je rondloopt.

 

De volgende netwerkborrel

FAQ

Heb je een vraag? Dan is de kans groot dat het antwoord al in dit rijtje staat. Zo niet? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen we je verder.

Contact opnemen
Zeker! Je mag een dagje proberen om te kijken of je het wat vindt. Gratis en voor niks. Stuur hiervoor een berichtje naar Marlon.
Graag. Dit kan door een bericht te sturen naar Marlon. Laat haar weten welke dag en welk moment je wilt komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten zodat je zeker bent van een plekje op dagen dat je wilt komen.
Uiteraard! Je kunt kiezen om één dagje te komen, daar betaal je € 25,- euro voor. Hier zit geen abonnement aan verbonden. Wil je liever wat vaker komen? Dan zijn er twee abonnementen. Allereerst het co-working member abonnement van € 90,- per maand en het premium abonnement van € 325,-. Op onze homepage staat uitgebreide informatie over de abonnementsvormen.
De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien! Er is een extra scherm, ergonomische stoel en snel internet. In de rest van het kantoor vind je een grote lunchtafel, tafelvoetbaltafel en een koffiecorner.
Per dag betaal je € 25,- voor een werkplek. Behalve als je een abonnement aanschaft. Je profiteert dan niet alleen van een fijne werkplek maar ook nog van andere voordelen. Denk hierbij aan een postadres, toegang tot de vergaderruimtes en gratis toegang tot events.
Whatsapp