Vragen staat vrij

Contact opnemen

Heb je een vraag, tip of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Via onderstaand formulier, mail of stuur een appje naar Marlon.

Heb je een vraag, tip of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jochem en Marlon zijn samen het aanspreekpunt binnen Workspace Veghel. Zij helpen je graag.

  Vlakbij de snelweg, je bent er zo

  Kom je uit Veghel? Dan ligt Workspace Vegel op (iets meer dan) een steenworp afstand van je af. Kom je uit Uden, Den Bosch of Eindhoven? Dan ben je er ook zo. We rekenen het even voor je uit… Vanuit Uden ben je er binnen een kwartier, vanuit Den Bosch in 20 minuten en vanuit Eindhoven in zo’n 30 minuten. We zijn gevestigd dichtbij de snelweg. Dus… Oprit af, bochtje om en daar vind je ons.

  Routebeschrijving

  FAQ

  Heb je een vraag? Dan is de kans groot dat het antwoord al in dit rijtje staat. Zo niet? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen we je verder.

  Contact opnemen
  Zeker! Je mag een dagje proberen om te kijken of je het wat vindt. Gratis en voor niks. Stuur hiervoor een berichtje naar Marlon.
  Graag. Dit kan door een bericht te sturen naar Marlon. Laat haar weten welke dag en welk moment je wilt komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten zodat je zeker bent van een plekje op dagen dat je wilt komen.
  Uiteraard! Je kunt kiezen om één dagje te komen, daar betaal je € 25,- euro voor. Hier zit geen abonnement aan verbonden. Wil je liever wat vaker komen? Dan zijn er twee abonnementen. Allereerst het co-working member abonnement van € 90,- per maand en het premium abonnement van € 325,-. Op onze homepage staat uitgebreide informatie over de abonnementsvormen.
  De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien! Er is een extra scherm, ergonomische stoel en snel internet. In de rest van het kantoor vind je een grote lunchtafel, tafelvoetbaltafel en een koffiecorner.
  Per dag betaal je € 25,- voor een werkplek. Behalve als je een abonnement aanschaft. Je profiteert dan niet alleen van een fijne werkplek maar ook nog van andere voordelen. Denk hierbij aan een postadres, toegang tot de vergaderruimtes en gratis toegang tot events.
  Whatsapp