Freelancers, jonge ondernemers en start-ups

Dé plek waar ideeën tot leven komen

Dromen werkelijkheid worden, jonge ondernemers (samen) werken en gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Dat is Workspace Veghel.

Dromen werkelijkheid worden, jonge ondernemers (samen) werken en gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Dat is Workspace Veghel.

Vlakbij de snelweg

Binnen no time ben je bij ons

Kom je uit Veghel? Dan ligt Workspace Vegel op (iets meer dan) een steenworp afstand van je af. Kom je uit Uden, Den Bosch of Eindhoven? Dan ben je er ook zo. We rekenen het even voor je uit… Vanuit Uden ben je er binnen een kwartier, vanuit Den Bosch in 20 minuten en vanuit Eindhoven in zo’n 30 minuten. We zijn gevestigd dichtbij de snelweg. Dus… Oprit af, bochtje om en daar vind je ons.

Routeomschrijving

Waarom we doen wat we doen

Jonge ondernemers hebben de toekomst. Tenminste, daar zijn wij van overtuigd. Wij bieden een plek waar jonge ondernemers, freelancers en start-ups samenkomen. Om van elkaar te leren, met elkaar te sparren en kennis uit te wisselen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van ondernemers die al wat langer in het vak zitten? Kom dan eens naar één van onze events!

Komende events checken
Het concept

Hoe Workspace Veghel ontstond

Tijdens een vakantie in India ontstond het idee. Jochem en Albert zijn de bedenkers van het concept. Waarom is er geen plek voor jonge ondernemers waar ze geholpen worden én met elkaar samen kunnen werken in Veghel? Ze spraken met freelancers die vanuit thuis of een koffiezaak voor hun bedrijf werkten. Allemaal gaven ze aan op zoek te zijn naar een betaalbare werkomgeving. Waar ze zo nu en dan ook eens naar konden uitwijken. Zo gezegd zo gedaan.

Whatsapp