Nieuws > Workspace Veghel: Een flexibele werkplek dicht bij huis

Workspace Veghel: Een flexibele werkplek dicht bij huis

Zoek je een flexibele werkplek in Meierijstad? Dan is Workspace Veghel dé plek waar je moet zijn. Dat vertelt Marlon van Kessel, community manager bij deze flexwerkplek voor freelancers gelegen aan industrieterrein De Dubbelen, naast de A50.

Wanneer je als zelfstandig ondernemer af en toe een uurtje buiten de deur wil werken of juist een vaste werkplek zoekt, biedt Workspace Veghel jou flexibele werkplekken die van alle gemakken zijn voorzien. Van Kessel vertelt: “Het freelanceleven en ondernemerschap bieden vrijheid en mogelijkheden. Maar het kan soms ook eenzaam zijn en dan is een beetje bedrijvigheid om je heen wel lekker. Omring jezelf met andere jonge ondernemers. Bij Workspace Veghel bieden we flexplekken, vergaderruimtes en alle noodzakelijke voorzieningen. Denk aan een extra scherm, ergonomische stoel, supersnel internet en koffie.”

Keertje uitproberen?
Wanneer je toe bent aan een andere omgeving dan de keukentafel of thuiskantoor, bieden de flexplekken van Workspace Veghel uitkomst. Van Kessel: “Een keer vrijblijvend proefdraaien in onze inspirerende werkomgeving? Kom gezellig een dagje langs. Daarnaast organiseren we maandelijks samenwerkdagen, waar je kan netwerken en sfeerproeven. Voor 25 euro per dag boek je een flexplek of kies voor een memberpakket. Handig, wanneer je regelmatig een werkplek buiten huis zoekt.”

Een gratis proefdag of flexibele werkplek boeken? Neem contact op met Marlon.
Een flexplek of vergaderruimte voor ’n paar uurtjes reserveren? Dat kan hier.

Benieuwd naar meer info of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!
Contact opnemen
Whatsapp